jueves, 21 de abril de 2011

Una de futbol

Abans de començar amb este bloc, quan tenia més temps, també n'escribia un de futbol. Ara, amb la derrota del Barça a la Copa, m'ha semblat oportú escriure. Ehh, més bé no m'he pogut resistir. M'ha sortit això.

Passat el pitjor de la ràbia, toca intentar analitzar fredament la final de Copa del Rei i intentar esbrinar què fer per afrontar les semifinals de la Champions League. Sembla evident que, si estem davant d’una partida d’escacs, Mourinho ha agafat avantatge amb una mena de sortida de Defensa Índia de Rei, moviment basat en uns primers moviments que permeten un mur defensiu sòlid de peons i un bon contraatac, obrint moltes possibilitats de sortida a peces com la reina i els alfils.

Els peons Pepe, Khedira i fins i tot Xabi Alonso, situats com un mur sòlid semblant a una defensa d’handbol molt a prop de la seua defensa, han sorprès a un Barça que s’ha quedat sense massa arguments. Fins i tot en la segona part, quan va millorar el joc culer, els jugadors decisius, Xavi, Iniesta i Messi, agafaven la pilota massa lluny de la porteria (llegir sencer).

No hay comentarios:

Publicar un comentario