domingo, 26 de septiembre de 2010

Patxaran


A l'Aragó en saben molt de patxaran. En beuen la majoria i en fan molts. I la constatació que estem molt a prop és que a casa intentarem este any fer suc d'aranyó castellonenc (veure el procés d'elaboració). Ja se sap que ni caçadors ni boletaires fan públic el lloc del crim, així que preferim seguir amb la tradició. Només direm que hem estat a prop de Penyagolosa, la muntanya amb més mística del País Valencià. Sempre és un gust estar-hi, i temps tindrem de parlar-ne de la seua constant presència per als castellonencs. Avui, però, ens quedem amb un nou episodi de gastronomia artesanal.

Per cert, també vam agafar mores i hem fet melmelada. Ha quedat deliciosa amb un poc de suc de llima mentre els fruits i el sucre, en quantitats semblants, estan al foc (mig hora a partir del bull). Per als interessats, a qui pregunte done preus d'ambdós productes.

2 comentarios:

  1. Ei, endavant amb aquest bloc, és interessant. Ja me n'he fet seguidor i tot.
    Salut

    ResponderEliminar